// Miss AinHafiqhin !

mukadimah!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
ANYEONGHASAYO, SELAMAT DATANG KE BLOG INI




Tagboard


maaf, chatbox saya masih dalam proses

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Satu Titik Permulaan
Assalamualaikum...
Satu titik permulaan. Permulaan apa...haaa..nk taw x??
hehe...nie la permulaan saya nk berblogging..huuu~
Oppss..sebelum tue biar saya cerita pasal diri saya dlu errkk..
Saya adalh seorang perempuan...weee..(mcm sengal jaa)
Nama saya..Ain Hafiqhin Binti Mohd Idris..(unik tak?cewahh..prasan gilerss aq neyh. ngeh2)
kawan2 panggil saya Ain..A.I.N...hmmm...fiqin pon da juga..tp tue waktu zaman skolah dlu...^_^
nak tengok gambau sya x??

Tue...tgk yg tue jadi la erkkk..saya bknnya lawa pon..huhu
Kalu nak tengok lagi..tue tengok kat sebelah tue...=))
 nnt kalu letak bnyk kat entry nie nmpk over plk..kan3??


Hmmm..masuk tahun 2011 nie bermakna saya pon dah masuk 21 tahun..
(woww..dh msuk agka 2..xcayanya)
Tiga tahun saya blaja di POLIMAS...
Saya amek bidang kira-kira (akaunnn)..sbb saya chenta kira2..
(chenta la sangat...hehehe)


Ehhhh...pe benda plk tue??
Haaa...bg korg2 yg xprasan tue...
tue la Coklat n Ais krim...hehe..
Saya sngt2 obses dgn mereka itu...luv luv luv!!! muahhxxx..
Hmmm...apa lgi erkk nak crita...
xda idea la nk crita pasal diri saya...
kalu nk taw...juz follow jew saya...blh kan??huhu
K laa...nnt saya rjin2 updated blog saya nie...
Skrang saya maw make up blog saya bagi cun mcm tuan dia....hahaha~
Wasalam...