// Miss AinHafiqhin !

mukadimah!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
ANYEONGHASAYO, SELAMAT DATANG KE BLOG INI




Tagboard


maaf, chatbox saya masih dalam proses

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Begitukah Cinta

Pada setiap petang...penghuni 824, Taman Riang Raya (bukan nama sebenar) masing-masing akan buat aktiviti masing-masing. Selalunya rumah nie akan sunyi ja bila time petang-petang...Maklumlaa..lepas lebih kurang 7 jam memerah keringat..nie la masa untuk berehat sebentar bersama Kit Kat..huhu
Selalunya ada yang berehat, basuh baju, iron baju, online, check emel tengok apa yang patut...

Tepat pada pukul 7.00 malam...cik Ain bersama kawan-kawan, cik Nadiah & cik Dyna akan bersama-sama duduk didepan kaca TV untuk tonton drama Akasia... Begitukah Cinta. Cerita sebelum nie, Tiramisu saya kurang berminat sebab hero dia tak hensem...hahaha...(wahh...cik ain nampak sangat you....)

Hahahaa...sebenarnya kitorang bukan nak sangat pon tengok cerita tue..cuma nak tengok hero cerita tu jaa....sapa lagi kalau bukan Nazim Othman..huhu
Masuk hari nie 17 Februari 2011 bermakna sudah 4 episod ditayangkan...bila asyik duk follow cerita nie..rasa macam best juga..
Iye la kan...dia lebih kurang macam cerita cinta dua darjat laaa...kadang-kadang hero kaya, heroin miskin dan begitu juga sebaliknya...
Begitukah Cinta pon lebih kurang macam tue laa..si hero kaya dan si heroin nie miskin..
Macam biasa..bila dah kaya nie..parents mana maw anak diorang berkawan dengan orang miskin..takde standard la katakan..sampai sanggup beli anak sendiri
Yang si heroin pulak ada masalah keluarga dan masalah kewangan so terpaksa berhenti kolej semata-mata nak tolong keluarga di kampung..

Hahaha...nie tengok la boyfren saya nie...ahakksss...cik ain berangan la ko weyhhh nak dapat pakwe yang hensem macam tu!!!
tengok...hensem dia kan? heheheheeee
Okeylah...saya stop dulu laa...tak maw cerita banyak-banyak...
Cik ain maw study pulak...weee~