// Miss AinHafiqhin !

mukadimah!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
ANYEONGHASAYO, SELAMAT DATANG KE BLOG INI




Tagboard


maaf, chatbox saya masih dalam proses

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Saya Suka Dot Dot Dot
Di waktu tengah hari ni tiba-tiba saja saya dapat idea nak bercerita..cerita apa tu?
Tuu...tengok tu tajuk entri tu....saya suka dot dot dot...
Korang nak tahu tak..saya suka apa? Haaa...mai sini cek nah habaq mai...
Korang kenal tak Anwar Hadi? Kenal tak? Haaa...kalau tak kenal cuba korang klik kat sini . Kat situ ada macam-macam video yang dibikin sendiri oleh Anwar Hadi..
Dah tengok? Hehehe...amacam..best tak? Tak best?? Suka hati korang la..tapi bagi saya..video dia sangat best.
Nak taw sebab apa? Sebab setiap video-video tersebut ada mesej dia yang tersendiri...
Hmmm...kadang-kadang boleh tersentap beb!! makan dalam ooo...
Apa-apa pon memang terbaik la style dia buat video tue...i like~~
Saya suka video Anwar Hadi!! weeeee~