// Miss AinHafiqhin !

mukadimah!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
ANYEONGHASAYO, SELAMAT DATANG KE BLOG INI




Tagboard


maaf, chatbox saya masih dalam proses

My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Roti Bersama Sekaya
Hallu hallu....ain in the house...
Kali ni, cik ain tak de apa-apa cerita yang nak dicerita n nak post..
Serius!!! Sebenarnye bukan tak de cerita tapi tak de idea nak bercerita...
Nanti senang-senang, lapang-lapang cik ain cerita okey..? Faham??
Good!!Credit to you. (^_^)

Hanya gambar hiasan
Ehhhh...napa plak cik ain letak gambar nie? Betul ke tak betul ni?
Hahaha....


Korang nak tahu..tetiba ja cik ain teringat time zaman sekolah dulu2..
Bila nak save budget je..bawa la roti Gardenia sapu dengan sekaya..tak pon dengan Peanut Coklat..konon nak save la sangat,tapi belanja tetap belanja...huhu..
Lewat-lewat malam macam nie kalau dapat makan roti disapu sekaya bersama dengan Milo panas...perghhh...Memang nikmat la. Dah lama tak makan benda macam tu. Selalu time pagi-pagi beli kuih tak pon nugget..ala yang secucuk RM 1.00 tu yang ada 3 keping tu (betul ke penggunaan bahasa ni? Belasah je la..kalau salah tlg tegur ekk..hehe)
aduhh..tetiba je rasa macam mengidam..haiyaaa...